Kostnadsfritt program för AI-driven utrustning

Villkor

Så du vill ha en gratis Juniper Mist Wi-Fi åtkomstpunkt (AP) eller EX-switch med en kostnadsfri 90 dagars molnprenumeration? Idag är det din lyckodag eftersom vi vill att världen ska få uppleva kraften i det AI-drivna företaget. Tyvärr kan vi inte ge gratis utrustning åt alla så läs informationen nedan för att se om du kvalificerar.

  • Du måste delta i ett evenemang där en gratis Juniper AP eller EX sponsras av Juniper Marketing (observera att vissa evenemang kan erbjuda endast en AP, endast en EX eller en kombination av dessa två, läs evenemangsinformationen). Erbjudandet av gratis AP är endast giltigt i USA, Europeiska Unionen och Storbritannien. Erbjudandet av kostnadsfri EX-switch gäller endast i USA.
  • Registrera dig för evenemanget med ett giltigt företag och en e-postadress för företaget.
  • Vara en IT-tekniker som arbetar heltid i en roll där du ansvarar för företagets nätverksinfrastruktur.
  • Vara en potentiell Juniper Mist-kund som har kontakt med Juniper Mist för första gången. Fristående konsulter, återförsäljare, hanterade tjänsteleverantörer, distributörer, konkurrenter, media (inklusive bloggare) och nuvarande Juniper Mist-kunder kvalificerar inte för en gratis AP i detta program.
  • När du har deltagit i det kvalificerade evenemanget måste du boka ett uppföljningsmöte med Juniper för att diskutera Junipers trådbundna, trådlösa eller SD-WAN-lösningar som kan passa för din verksamhet.
  • Ha ett trådbundet, trådlöst eller SD-WAN nätverksprojekt i den minsta storleken som krävs inom 12 månader som Juniper Networks kan vara en möjlig lösning för.
  • Befinna dig i ett land där Juniper Networks är auktoriserat att sälja produkter och som har en försäljningsrepresentant från Juniper.
  • Ange din lokala företagsadress för frakt.
  • Inte vara för girig. Högst 1 AP och/eller 1 EX per företag.

Om du är en anställd på en grundskola, myndighet eller annan organisation med regler som förbjuder att du tar emot artiklar eller tjänster till värdet av en Juniper AP, EX-switch och 90 dagars prenumeration på molntjänst, hänvisas du till produktutvärderingsprogrammet.

Som mottagare ansvarar du för eventuella skatter och tullavgifter som kan tillkomma.

All kostnadsfri utrustning måste godkännas av ledningen på Juniper.

Om du kvalificerar så kommer din kostnadsfria AP, EX-switch med en kostnadsfri 90-dagars molnprenumeration. Din kostnadsfria utrustning kan vara ny eller använd. Produkterna får inte säljas vidare eller ges till andra. Kontakta oss om du vill överföra din Juniper AP eller switch.

Obs! Juniper Networks kampanjvillkor gäller.

Den här kampanjen utförs under en begränsad tid och Juniper Networks kan ändra, upphöra med eller avsluta kampanjen när som helst.